similitudini

I-auzi ce zice o femeie (a naibii) :

– Barbatii sunt precum pantofii !! – cei care iti plac, te costa… – foarte putini merita pastrati mai mult de un sezon… – daca nu ii iei potriviti, s-ar putea sa te bata … – cei comozi nu te atrag, iar cei care te atrag nu vor sa intre… – oricat le-ai vorbi, nu devin mai maleabili…. – unul singur nu e de ajuns decat pentru cenusarese… – unii merita lasati la usa… – lumea te judeca in functie de ei… – alte femei te invidiaza pentru ai tai, iar tu invidiezi alte femei pentru ai lor… – cei sireti trebuie legati… – si ca o regula de aur:  toţi trebuie calcati in picioare !!!  (preluat)

2 răspunsuri sa “similitudini”

  1. Dupa umila mea parere, o astfel de comparatie denota doar frustrare. Probabil doamna /domnisoara in cauza a achizitionat „pantofi” nepotriviti din simplul motiv ca nu a incercat sa si-i „cumpere” pe cei care se potriveau „masurii piciorului ei”, astfel s-a nascut aceasta comparatie! Oare noua,femeilor, ne-ar placea sa fim comparate cu o…cravata de exemplu?

  2. Cu siguranta nu, dar cu aceeasi siguranta spun ca suntem comparate de barbati, dar, hai sa fim ceea ce suntem si sa spunem ca ei sunt unici, pe fiecare ii pretuim la momentul in care „ii purtam” fie si doar pentru un sezon sau mai putin. Fiecare din acesti „pantofi” vor fi langa noi o viata si daca nu mai „exista” ne vom aminti mereu de ei…primii „pantofi”, primele „tocuri” pentru ca fiecare din ei, in parte, ne ofera diferite senzatii, placeri, atitudini…Oricum ar fi, femeile iubesc „pantofii”!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: