Sau la puterea a doua


Ce inseamna sa fii un om puternic?
Inseamna sa ai curajul de a o lua de la capat atunci cand simti ca lucrurile nu merg cum ar trebui SAU sa ai forta de a fi consecvent, mergand mai departe pe drumul ales?
Inseamna sa ai totul si sa vrei mai mult SAU sa nu ai nimic si sa fii multumit cu atat?
Inseamna sa crezi in vise marete care iti pot aduce fericirea deplina dar nu ti-o garanteaza SAU sa crezi in micile bucurii de zi cu zi care iti pot aduce fericirea temporara dar nu te desavarsesc?
Inseamna sa faci o curatenie in anturajul tau renuntand la toti prietenii oportunisti si superficiali in virtutea unor principii solide SAU sa iti largesti cercul cu prieteni de ocazie in virtutea unor avantaje imediate si a unor privilegii statutare?
Inseamna sa iti creezi o imagine prin modul tau natural de a trai SAU sa iti creezi un trai prin imaginea pe care te straduiesti s-o afisezi intr-un mod cat mai natural?
Inseamna sa pui suflet in ceea ce faci cu riscul de a te implica mai mult decat ai suporta SAU sa te implici suportand atat cat riscul ti-o permite?
Inseamna a fi sincer si deschis cu cel ce ti-e aproape negandindu-te la consecinte SAU inseamna a fi retinut, prevazator si in garda pentru a profita de vulnerabilitatile celuilalt?
Inseamna a spune ce gandesti SAU a gandi ce spui?
Inseamna a trece usor peste o prietenie de durata gandind ca viata merge inainte si neprivind inapoi SAU a te intoarce cu drag la locul acela pentru a-ti aduce aminte de unde ai plecat?
Inseamna sa risti in prezent SAU sa crezi in viitor?
Ce inseamna sa fii un om puternic?

4 răspunsuri sa “Sau la puterea a doua”

  1. true….

  2. E tru, e tokyo hotel, e emo sau nu, da’ voiam totusi niste pareri, nu simple confirmari…

  3. Puterea inseamna control.Iar controulul inseamna echilibru. Echilibrul meu e diferit de al tau. Echilibrul meu inseamna fericirea mea. Dezechilibrul meu inseamna nefericirea mea.
    Echilibrul trebuie sa fie linia de demarcatie. Daca treci de ea e posibil sa fi devenit puternic dar dezechilibru dupa dezechilibru nu inseamna decat pierderea controlului.
    Am citit cu ceva timp in urma Nic Kelman „Fete”. Poate nu o fi cea mai tare dar spune niste lucruri.

  4. Geno, mersi pt comentariu.
    Multi din cei care detin puterea detin si controlul. Dar putini din astia stapanesc si echilibrul, majoritatea avand serioase probleme. Restul e egoism, pentru ca fericirea nu inseamna echilibru. Altfel insa, sunt de acord cu tine: lipsa dezechilibrului duce la pierderea controlului. Nu si lipsa fericirii. Pentru ca sunt destui nefericiti puternici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: