Ultimul apus…

Nu are legatura cu nimic si are legatura cu orice. Nu e nimic nou si e la fel ca orice ieri. Interese. Mediocritatea la ea acasa. Altii sunt mai mult. Altii nu. Ce-a fost a fost. Nu. Exista amintiri, exista nostalgii. Ce-a fost mai este. Nu. Ce bine ar fi fost asa. Dar nu e. Nu se intrevede nimic bun? Vai, cat pesimism. Eu sunt optimist. Simt atata… cum ii zice… un fel de bruiaj… frecventa nu mai conteaza, numai sa prindem ceva. E bine pentru ca inca mai facem lucruri frumoase. Banal, adevarat. Da, si pentru ca totul se intampla conform asteptarilor. Biblia. Coelho nu. Ce e neobisnuit? Parametru: viteza. Asta da. Nu ne-am fi gandit. De obicei asa se intampla. Ne luam atatea masuri de siguranta. Credem ca stim sa prevenim. Vrem sa fim stapani pe realitate. Nici gand. Zarurile au fost aruncate. Demult… E teoria aia cum ca viata e un labirint. Libertate pana la primul perete. Apropos. Fizic, nu ne putem desprinde de regula celor 4 pereti. Nici in viata asta, nici in sicriul de dupa. Ce usurare. In fond, esti atat de multumit pe cat iti propui. Exercitiu: 1.suflet (virtute) 2.ochi,urechi,maini,picioare (pereche) 3.cer,apa,pamant (in numele tatalui, al fiului si al sfantului duh) 4.peretzii de care vorbeam (labirint) 5.degete la mana (mai stiti vechiul joculetz din copilarie?) 6.apocalipsa (numarul fatidic) 7. dumnezeu (numarul mistic)  Asadar,aveti imaginatie? Ce urmeaza? Ave Maria. Deci exista ceva dupa Dumnezeu? Da. 8. infinitul. A opta minune a lumii. Exista viata dupa moarte. Q.E.D.

4 răspunsuri sa “Ultimul apus…”

  1. si solutia gasita de tine pt a supravietui?

  2. …nu am spus ca te contrazici pe tine contrazicandu-ma pe mine, nu stiu de unde ai dedus asta. am vrut sa iti spun doar ca un lucru, chiar si ineficient, daca exista trebuie luat in considerare, fie si pasiv. fiecare cu preferintele lui, cu cercetarea lui, cu psihologia lui, de aia avem drepturi. si mie imi place sa plec la drum cu un set de valori, eu le numesc repere morale si nu numai. in sfarsit, nu am afirmat ca as avea eu solutia magica super eficienta, nici macar nu as sti la ce-ar putea fi buna, despre asta o alta discutie poate. psihologul depresiv…
    P.S. … solutia de avarie, o replica din „Cast Away”: respira!

  3. mai degraba inspirand sau expirand?

  4. …”Trebuie sa continui sa respir.Pentru ca si maine este o zi.Nu stii ce poate sa iti aduca valul”… daca ar fi sa aleg dintre cele doua, mai degraba ‘expirand’….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: